Vi er Norgeshus-forhandler

Byggmestrene Knudsen og Askautrud (BKA) er Norgeshus-forhandlere. Det betyr at du kan velge fra Norgeshus sin katalog over boliger og hytter.

– Vi har også mulighet til å tilpasse og gjøre endringer etter deres ønsker og behov, forteller daglig leder i BKA, Jørgen Knudsen.

I prosjektfasen får byggmesterfirmaet bistand fra arkitektgruppen hos Norgeshus.

– Arkitektgruppen bistår i alle faser rundt arkitekturprosjektering, fra tidlig idefase til detaljplanlegging, og har godkjenning for å prosjektere bygg med stor kompleksitet og vanskelighetsgrad.

Hos Norgeshus har BKA også tilgang til ingeniører som bistår med rådgiving og prosjektering i alle faser i et byggeprosjekt.

Byggmestrene Knudsen og Askautrud har vært forhandler av Norgeshus siden 2020. Grunnen til at de valgte denne husleverandøren var at selskapet kunne tilby ferdig tegnede hus og hytter som kunne tilpasses etter kundens ønske.

– Samtidig som Norgeshus har allde de avdelingene vi trenger i hverdagen, avslutter Knudsen.

Som Norgeshus-forhandler er BKA en del av et stort nettverk som består av landets beste entreprenører og byggmestere. Vår tilknytning til Norgeshus gir oss også tilgang til bransjens beste arkitekt- og ingeniørkontor.

Kontakt oss

Bestill huskatalog

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.