Garasje

Ønsker du å få bygget en garasje på din eiendom? En garasje er et trygt oppbevaringssted for bilen, og du slipper snø og vinduer som må skrapes på vinterstid.

Det er også en romslig oppbevaringsplass for verktøy, dekk og annet som må lagres.

Du kan få oppført en garasje på inntil 50 kvadratmeter uten å sende søknad til kommunen eller varsle naboen. Dette gjør at du sparer tid på søknader.

Vi har god kjennskap til byggereglene

Det finnes likevel noen regler man må overholde for at den skal oppføres lovlig. Den kan være på inntil 50 kvadratmeter, og kan ikke brukes til bo eller opphold. Den må være minimum én meter fra nabogrensen og én meter fra annen bygning på tomten din.

Byggmestrene Knudsen og Askautrud har full kontroll på alle gjeldende lover og regler innenfor bygg, som stadig er i endring.

Vi skreddersyr garasjen til ditt bruk

En garasje skal være praktisk utformet, basert på dine behov for biler og oppbevaringsplass.

Samtidig må den være optimalt byggteknisk utført, slik at eksempelvis regnvann og smeltet snø fra bilen kan renne ut. Gulvet bør derfor ha en helling slik at vann og fukt ikke blir værende inne.

Vi hjelper deg med å finne riktig garasjeport, og hjelper deg å velge mellom materialer, funksjoner og utforminger.

Ta kontakt med Byggmestrene Knudsen og Askautrud – din lokale byggmester i Moss, dersom du har planer om å rehabilitere eller bygge ny garasje.

Kontakt oss

Bestill huskatalog

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.