Rehabilitering

Innvendig og utvendig rehabilitering av bolig

Byggmestrene Knudsen og Askautrud tilbyr innvendig og utvendig rehabilitering. Mange hus og eiendommer bygget før 1990 oppfyller ikke dagens krav til ventilasjon, oppvarming og isolering.

I mange tilfeller liker man seg godt der man allerede bor, og er det å rehabilitere fremfor å bygge ny bolig er ofte et ønske.

Det er imidlertid ikke slik at du må rive boligen og bygge nytt, mye kan gjøres gjennom god rehabilitering utført av kompetente fagfolk.

Etterisolering

Vi utfører til stadighet etterisolering i eldre bygningskropper, og anbefaler dette for å senke varmetapet og gjøre din bolig bedre rustet for vær og vind og kommende klima.

Noe av det viktigste å etterisolere er loftsgulvet. Varmen stiger oppover og forsvinner opp mot loftet om det ikke isoleres på en god måte. Dette er også bra for loftsrommet, som skal holde seg kaldt for å unngå fukt eller isdannelse.

Mer stabil innetemperatur med nyere vinduer og dører

Vinduer som er mer enn 20 år gamle, slipper ut 2,5 ganger så mye varme som nye vinduer. Gamle vinduer kan slippe ut så mye varme som 40%.

Dagens vinduer er laget for å redusere varmetap, som gjør at du sparer strøm og får en mer stabil innetemperatur. Vinduers varmetap måles i U-verdier – hvor lavest tall er best.

Tømrertjenester til konkurransedyktige priser

Byggmestrene Knudsen og Askautrud har lang erfaring i bransjen og leverer høy kvalitet til konkurransedyktige priser samtidig som vi veileder kunden på en god måte.

Ta kontakt med Byggmestrene Knudsen og Askautrud – din lokale byggmester i Moss, dersom du har planer om å rehabilitere din bolig.

Kontakt oss

Bestill huskatalog

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.