Renovering

Renovering og oppussing av bolig

Skal du renovere eller pusse opp boligen i nærmeste fremtid?

Etter mange år har de fleste boliger begynt å kjenne på tidens tann. Både utvendig og innvendig. Som et resultat etter ordinær bruk eller slitasje fra vær og vind.

Det kan være både gunstig og lønnsomt i lengden å renovere eller pusse opp hele eller deler av boligen. Da blir boligen oppdatert etter dagens standard.

Uansett små eller store oppdrag, kan det lønne seg å sette dyktige håndverkere på jobben.

Dyktige håndverkere med lang erfaring

Hos Byggmestrene Knudsen og Askautrud AS kan du være trygg på at jobben blir utført på korrekt og dyktig måte.

Vår stab består av fagkompetente håndverkere med over 30 års erfaring innenfor bygging, oppussing og rehabilitering av bolig. Som totalentreprenør får du fordelene av å ha ett firma å forholde deg til.

Vårt firma sørger for at våre håndverkere og samarbeidspartnere utfører arbeidet som avtalt. Vi planlegger oppussingsjobben i henhold til korrekt tid og pris.

Derfor kan vi garantere at jobben blir utført på en gjennomført og god måte.

Renovering av bolig og fritidsbolig i Moss omegn

Som byggmester firma i Moss, kan vi renovere kjøkken, bad, mur, maling, gulv og arbeid innen rørlegger og elektriker. Send oss en uforpliktet forespørsel ved spørsmål eller ved ønske om befaring.

Ta kontakt med Byggmestrene Knudsen og Askautrud – din lokale byggmester i Moss, dersom du har planer om å renovere.

Kontakt oss

Bestill huskatalog

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.