Restaurering

Restaurering av bolig i moss og nærliggende områder

Har du et eldre trehus eller en eldre bolig du ønsker å tilbakeføre til sitt gamle uttrykk? Da kan det ofte være behov for kvalitetssikker restaurering når boligen skal fornyes. En av de største tabbene er om rehabiliteringsansvarlig ikke har god nok kunnskap om byggtekniske endringer, eksempelvis bærende elementer. Derfor kan det være gunstig å finne en byggmester med lang erfaring og innsikt i byggtekniske endringer. Dette for å sikre en kvalitetssikker restaurering.

Totalentreprenør for restaurering av ditt byggeprosjekt

Byggmestrene Knudsen og Askautrud gjennomfører restaurering i samarbeid med dine ønsker for boligen og kommunale retningslinjer for eldre boliger. Vi kan oppdaterer boligen tilbake til sin originale tilstand, satt etter dagens standard.

Vi har over 30 års erfaring med å restaurere bolig og kan også bistå ved eventuelle spørsmål om prosessen.

Ta kontakt hvis du har spørsmål vedrørende restaurering eller ønsker å bestille befaring hos oss i Byggmestrene Knudsen og Askautrud – Din lokale byggmester i Moss.

Kontakt oss

Bestill huskatalog

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.