Nybygg

Har du drømmer om å bygge ny bolig?

Nybygg lar deg velge helt selv hvordan du ønsker å bo. Vi i Byggmestrene Knudsen og Askautrud hjelper deg gjerne med prosessen med å bygge ny bolig – skreddersydd etter dine ønsker knyttet til fasade og funksjonalitet.

Sammen skal vi komme frem til et hus tilpasset deg og din familie, med smarte løsninger som dekker deres behov.

Byggmestrene Knudsen og Askautrud kan sette opp alle typer nybygg, fra små og store hus til hytter, garasjer og tilbygg. 

Følger deg gjennom hele prosessen

Vi hjelper deg helt fra idéfasen og til bygget er ferdigstilt. Vårt firma bistår med arkitekt og sørger for at du får et hjem skreddersydd etter dine behov. Dessuten står vi ansvarlig for entreprisen og leier inn annen nødvendig arbeidskraft slik som elektriker, rørleggere og andre underleverandører.

Vi er konkurransedyktige på pris, uten at det går utover kvaliteten. Vi gjør en grundig jobb rundt planleggingen av prosjektet, slik at du skal være forberedt på kostnader og tidsforløp.

Høy kompetanse på oppføring av nybygg

Som byggmesterfirma står vi ansvarlige for at ditt nybygg blir oppført i henhold til gjeldende lovverk.

Vi har lang erfaring i bransjen og ulike boligprosjekter som eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og rekkehus. Vi leverer også innenfor andre tjenester som tilbygg, påbygg og restaurering, og vi tar gjerne på oss oppdrag som totalentreprenør for å gjøre prosessen mer oversiktlig for kundene våre. For oss kommer kundens behov alltid først og vi garanterer at du vil bli møtt av hyggelige fagfolk som leverer høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Hos oss vil du møte en leverandør som stiller strenge krav til egne rutiner, samarbeidspartnere og leverandører. Derfor kan du være trygg på at oppføringen av boligen blir gjort på en kompetent og dyktig måte.

Ta kontakt med Byggmestrene Knudsen og Askautrud – din lokale byggmester i Moss, dersom du har planer om et nytt byggeprosjekt.

Kontakt oss

Bestill huskatalog

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.