Vi er 1 av 122 Norgehusforhandler

Byggmestrene Knudsen og Askautrud AS legger vår stolthet som husleverandør i å tilby solid faglig kompetanse og god service.. Våre håndverkere er lidenskapelig opptatt av faget og håndverket sitt. Vi lytter til kundene og gir faglige råd, slik at det blir enklere for deg å ta de riktige beslutningene når du skal bygge hus til deg og dine.

Flya nybygg fra Norgeshus

Som forhandler i Norgeshus har vi tilgang til bransjens beste arkitekt- og ingeniørkontor, les mer her. Vi har tilgang til Norgeshus sine flotte hus og hyttekatalog, samtidig som vi har tilgang på prosjektboliger. Boligene og hyttene fra katalogene brukes ofte som et utgangspunkt hvor våre kunder kan tilpasse og gjøre endringer etter sitt behov og ønsker.

En husleverandør som følger deg hele veien 

Vi er en husleverandør som følger deg hele veien fra boligdrøm til innflyttingsklart hus. 

Norgeshus dekker hele spekteret av oppgaver innen boligbygging, fra regulering og arkitekturprosjektering til søknadshåndtering og ferdigstillelse. Vi bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg. I tillegg løser vi oppdrag innen rehabilitering, tilbygg og oppussing.  

Vår styrke som husleverandør ligger i at vi har samlet arkitekter og ingeniører under samme tak. Norgeshus’ tjeneste er boligbransjens mest komplette. Vi ser estetikk, bygningstekniske detaljer og tilpasninger i sammenheng, til det beste for deg som kunde. 

Norgeshus har de mest fornøyde boligkundene i landet

Da Prognosesenteret presenterte oversikten over de boligutbyggerne i landet med de mest fornøyde kundene i enkeltkundemarkedet i 2019, kom Norgeshus på topp med en KTI på 81 poeng. 

Denne utmerkelsen tilhører hele kjeden slik at alle våre forhandlere kan bruke den i sin markedsføring. Dette gir stor effekt ute i markedet i kampen om nye boligkunder.

Etter helsemyndighetenes begrensninger i forbindelse med korona-krisen, har Norgeshus opprettholdt aktiviteten både hos forhandlere og hovedkontor. Vi har et godt gjennomarbeidet konsept som var klar for en digital hverdag. Derfor vil vi nå forsterke laget med flere forhandlere.

Kontakt oss

Bestill huskatalog

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.