Påbygg

Påbygg til ditt behov

Påbygg er ofte utvidelse av huset uten at husets grunnflate endres. Dette gjelder eksempelvis om du skal bygge på en etasje til. Det kan også gjelde utvidelse i form av balkong i 2. etasje med over 5 meter høyde over bakken. 

Skal du bygge på boligen din er det krav fra kommunen at vi, som ansvarlig søker, har ansvarsrett over tiltaket som skal utføres.

Til sammen 30 års erfaring med bolig

Med over 30 års erfaring fra små og store boligprosjekter, har vi byggmestere og tømrere som hjelper deg på best mulig måte.

Vi bistår i søknaden og spørsmålene rundt hvilke krav som stilles til deres bolig. Om det er en enebolig eller leilighet. Samtidig kan vi bistå med gode råd og veiledning.

Vi tar gjerne oppdrag som totalentreprenør for å gjøre prosessen enkel og oversiktlig for deg. Utover våre egne faglærte spesialister innen bygg, har vi samarbeid med dyktige håndverkere på andre fagfelt. Dersom ditt prosjekt krever elektriker, rørlegger eller andre underleverandører, henter vi inn og koordinerer med disse. Byggmestrene Knudsen og Askautrud tar fullt ansvar for arbeidet som utføres av våre underleverandører. Vi gir oss ikke før du har fått et resultat som svarer til forventningene.

Høy kompetanse innen påbygg i Moss og nærliggende områder

Planlegger du å bygge på din bolig får du mange fordeler ved å engasjere Byggmestrene Knudsen og Askautrud.

Hos oss får du konkurransedyktige priser. Du får en totalleverandør å forholde deg til og høy kvalitet på de jobbene som utføres av oss eller av våre underleverandører.

Ta kontakt med Byggmestrene Knudsen og Askautrud – din lokale byggmester i Moss, dersom du har spørsmål om påbygg, eller ønsker befaring.

Kontakt oss

Bestill huskatalog

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.