Renoverte huset fra 1921 og fikk boligdrømmen oppfylt: – Dette ble vellykket takket være dyktige fagfolk!

Å ta fatt på et renoveringsprosjekt er alltid spennende – spesielt når historiske preg skal gjenskapes. Nina Caspersen og familien kastet seg over oppgaven, og sammen med håndverkere fra Byggmesterne Knudsen og Askautrud, fikk de boligdrømmen oppfylt på Skarmyra.

I 2019 bestemte familien seg for å kjøpe et hus i Moss, nærmere bestemt på Skarmyra, en bydel med mye sjarm og tomter med store grøntarealer. Men det var litt av en oppgave som ventet for å få en bolig som de drømte om. De ville utvide huset og tilbakeføre det mer mot slik huset var originalt i1921. Da startet prosessen med å finne en entreprenør som kunne gjenskape noe av sjelen i boligen.

– Vi kontaktet flere lokale entreprenører for en vurdering og fikk ved befaring et godt inntrykk av Byggmesterne Knudsen og Askautrud. Daglig leder Jørgen Knudsen viste ekte engasjement og entusiasme rundt mulighetene for huset vårt, og ga gode innspill og råd helt fra starten, skryter Caspersen.

Spennende prosess

Familien består av Nina, hennes mann Morten og to døtre. Og den nydelige kattungen Bianca som spretter rundt i den nye boligen. De har nå fått en helt ny hverdag i hjemmet sitt.

Underveis i prosessen var nemlig ingenting tilfeldig. Familien visste akkurat hvilket uttrykk de ville ha, men samtidig var de åpne for alle innspill underveis.

– Vi fikk i første omgang nytt gulv i gang og stue i 1. etasje, med et resultat vi var svært fornøyd med. I neste trinn besluttet vi å oppføre et tilbygg til huset i to etasjer med endringer av tak og fasade. Samt å bytte gammelt tak, panel og vinduer. Virkelig et stort prosjekt, forteller Caspersen med et smil og fortsetter:

Byggmesterne Knudsen og Askautrud var med fra start og vi fikk hjelp til alt fra tankemyldring rundt muligheter, kontakt med tegner og råd rundt søknader. Hele denne prosessen føltes trygg og ble svært vellykket på grunn av dyktige fagfolk, tilføyer hun.

Familien Caspersen på verandaen.

Et godt samarbeid var avgjørende

Ettersom familien ønsket å gjøre en del av arbeidet selv, var det viktig med god kjemi og samarbeid fra dag én. Det gikk helt knirkefritt.

– Byggmesterne Knudsen og Askautrud leverte et godt tilbud innenfor de satte økonomiske rammene våre. Selve byggeprosessen ble ledet av Kristoffer Askautrud og teamet hans. De var ikke bare faglig flinke, men også svært hyggelige, effektive og enkle å kommunisere med. I delene av prosjektet hvor vi hadde valgt å gjøre ting på egen hånd, stilte de opp med gode faglige råd, forteller hun og avrunder:

– Vi er svært fornøyde med jobben de har gjort hos oss og anbefaler dem varmt til andre med behov for dyktige fagfolk!

Har du en tomt eller et område som egner seg til boligbygging?

Vi i Byggmestrene Knudsen og Askautrud AS vil gjerne komme i kontakt med deg som ønsker å selge eller utvikle et område til boligbygging. Sammen med vår forhandler har vi bred kompetanse og erfaring med å utvikle tomter til boligformål. Kjøp og videreutvikling av tomter Vi ser etter alle typer tomter. Fra mindre eplehager til større områder […]

Les mer

Uforpliktende møte med – Din lokale Byggmesterbedrift

Det er ikke hver dag du skal i gang med et byggeprosjekt. Derfor er vi i Byggmestrene Knudsen og Askautrud AS genuint opptatt av at du som kunde skal kunne føle deg trygg gjennom hele prosessen. Et møte i oppstartfasen gjør at vi kan svare på de spørsmålene du måtte ha. Samtidig som vi ser […]

Les mer

Vi tar en tomtebefaring sammen deg!

Tomten din spiller en viktig rolle når du skal velge det riktige huset.

Les mer

Kontakt oss

Bestill huskatalog

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.