Rehabilitering av hus i Refsneskrona

Rehabilitering av enebolig – Ny vedlikeholdsfri panel fra Marnar bruk og nytt tak fra Plannja.

Nytt og moderne uttrykk på eldre bolig

I Refsneskrona hadde kunden et ønske om å få et mer moderne uttrykk på sin bolig samtidig som de var opptatt av minst mulig vedlikehold.

Vi i Byggmestrene Knudsen og Askautrud tok da et møte med kunden hvor vi la frem forskjellige materialer og produkter som har lang levetid og som kunne passe kundens ønske.

Kunden ønsket et mer moderne uttrykk på sin bolig og minst mulig vedlikehold

Har du en tomt eller et område som egner seg til boligbygging?

Vi i Byggmestrene Knudsen og Askautrud AS vil gjerne komme i kontakt med deg som ønsker å selge eller utvikle et område til boligbygging. Sammen med vår forhandler har vi bred kompetanse og erfaring med å utvikle tomter til boligformål. Kjøp og videreutvikling av tomter Vi ser etter alle typer tomter. Fra mindre eplehager til større områder […]

Les mer

Uforpliktende møte med – Din lokale Byggmesterbedrift

Det er ikke hver dag du skal i gang med et byggeprosjekt. Derfor er vi i Byggmestrene Knudsen og Askautrud AS genuint opptatt av at du som kunde skal kunne føle deg trygg gjennom hele prosessen. Et møte i oppstartfasen gjør at vi kan svare på de spørsmålene du måtte ha. Samtidig som vi ser […]

Les mer

Vi tar en tomtebefaring sammen deg!

Tomten din spiller en viktig rolle når du skal velge det riktige huset.

Les mer

Kontakt oss

Bestill huskatalog

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.